Juu niin, etäpäivää täällä vietetään - olen sentään kansioon vilaissut... täytyy ottaa itseään niskasta kiinni ja todellakin tehdä noita tehtäviä ihan paperille asti. Mielessä nuo tehtävät ovat kyllä olleet ja mieheni kanssa niistä jutellut, joten työ on hyvin pohjustettu! Nyt vain kynä käteen ja ajatuksia paperille.

Sitten onkin aika palata ristipistojen pariin. Eilen illalla pistelin sitä synttärilahjaa ja kivalle näyttää! Toivottavasti on myös vastaanottajan mieleen :D

Aamusta sainkin nukkua pitkään, kun rakas mieheni laittoi rakkaat lapset kouluun. Puoli kymmenen aikaan sain itseni sängystä ylös ja aamupalalle. Sitten lähdettiinkin käymään Cassassa viikon ruokaostoksilla. Samalla kävin korjauttamassa kaaaaaauuuaaan poikki olleen kaulaketjuni. Uudet silmälasinikin haettiin ja nyt särkee päätä oikein urakalla... heh, pari kolme päivää menee näihin tottua. Näen kyllä ihan ok!! Josko pistelyistäkin tulis taas selkeämpiä tehdä :D.

Lapset on tulleet koulusta ja läksytkin tehty. Lienee syytä äiten nyt mennä tekemään omiaan! (ettei pääse lapset sanomaan *hih*).

Aurinko paistaa niin kauniisti ja lämmintäkin on - ainakin olohuoneessa kun istuu auringonpaisteessa :D