Tänään, 17.35 tuli täyteen 41vuotta siitä, kun vanhempani saivat nuorimmaisen lapsensa. Aamulla heräsin jo "hyvissä" ajoin 8 aikaan, aloitin siivouksen ja teinpä tänään sellaista, mitä tähän aikaan vuodesta ei yleensä tule tehtyä; pesin olohuoneen ja keittiön ikkunat - niin sisältä, välistä kuin ulkoakin. Kaksitoista pintaa siis ja siihen lisäksi pihan oven lasin molemmin puolin. Asteita oli +4 ja keli ihan hyvä ikkunoiden pesuun. "Kummitus" oli leiponut kakun - iso kiitos sinulle siitä! Hyvää oli -, jonka kävin hakemassa nuuoremman tyttäreni kanssa. Muut leipomiset tehtiin kaupassa, karjalanpiirakkaa sekä normi pullia. Hyviä olivat - sanoivat vieraat, jotka saivat kaikkea syödä.
Vieraita kävi ja oli tosi kiva, kun kova pulina kävi :D Esikon kummit tulivat ja toivat tullessaan Johanna Kurkelan levyn, josta aivan erityisen ihana ja tärkeä on lauluraita yksi; Särkyä anna sun en. Vanhempani tulivat myös, heillä oli mukanaan USB-kaapeli tulostimeen (jonka olin heiltä eilen saanut, kun olivat ostaneet itselleen uuden tulostimen ja omani oli jo elämänsä elänyt). Ja aivan mahtavan orkidean :D Tuo kukka on kertakaikkiaan kaunis!!!! Kunpa nyt vain saisin luottoa itseeni, että pystyn pitämään sen hengissä! Valoa; kyllä, vetoa EI! Meillä tuo tuppaa olemaan toisin päin :( mutta toivon, että hyvin kuitenkin käy! Sitten tulivat vanhin veljeni vaimonsa ja poikansa kanssa. Oven kun aukaisin, niin he jo laulaa lurauttivat onnittelut, ennenkuin tulivat ovesta sisään. Ihana yllätys! Kaunis oli paketti veljen kädessä, paketista paljastui ryppyjä ehkäisevää voidetta - ei siis "ryppyvoidetta" ;) Sopivasti sitä heti sitten kokeilin, sillä saunanan jälkeen en ollutkaan vielä mitään voidetta kasvoihini laittanut. Viimeisinä vieraina tulivat sitten nuorempi isoveli vaimonsa kanssa. Heillä oli mukanaan enkeleitä :D Jääkaappimagneetin muodossa ja tekstinä "Jokaisella meistä on oma suojelusenkeli" Vielä heiltä sitten sain kovasti tarpeessa olleen pussilakanan, tyynyliinan ja aluslakanan.
Aamulla nuorempi tytär heti herättyään antoi oman lahjansa ja kortin. Lahjapussista paljastui ihana possu :D Posliininen possu, jonka kyljessä lukee "Hätävara". Tytär oli piirtänyt sitten Mangaan kuuluvan Chibiryhmän tyttösen, joka iloisesti lumessa seisoo. Kuopukselta sainkin jo eilen lahjan, jonka hän antoi ennenkuin lähti isänsä luo. Kissapussista löytyi aivan ihana kukkasomisteinen tuikkulyhty, jossa oli paikka kahdelle tuikulle.
Aivan mahtavia lahjoja olen myös saanut ristipistoilevilta ystäviltäni. Kaksi pakettia tuli Yahoon Ristipistoryhmän synttäriswapin puitteissa, kaksi tuli MSN.n Ristipistoilijat ryhmän synttäriswapin johdosta.
Kirsi yllätti minut aivan tyystin! Olen aivan sanaton!
JaanaL muisti minua hardangerpaketilla. Ihanaa :D:D:D Paketissa oli myös suloinen neulakirja, johon on hyvä parkkeerata työstä levossa olevat neulat.
Maajo laittoi minulle ihana itse pistelemän enkelikortin ja kivan ristipistokitin. :D
Tarjalta tuosta "naapurista" tuli myös paketti, jossa Tarja myös oli pistellyt enkelikortin ja sainpa toisenkin ristipistokitin :D
Lahjoistani tahdon kertoa kuvin, jotka pyrin saamaan lähipäivinä teidänkin iloksi. Kuvat kun kertovat enemmän kuin tuhat sanaa!

Tämä päivä on ollut ikimuistoinen ja lämmin, naurua on ollut (joka sekin sitten omalta osaltaan pidentään ikää ;) ) ja mukavaa tunnelmaa. Jokaiselle minua muistaneelle tahdon sanoa

Kiitos