Juupa juu,

täällä nyt pohdin oikein harmaiden hiusten kera, miten ihmeessä saan sivuilleni näkymään tuon blogihomman... tarvinnee kysellä fiksummilta.

Tänään on herätty hyvissä ajoin, tais tuo kello olla 5.15. Mies lähti aamuvuoroon töihin, minä heräsin siinä samalla, tein hälle eväät ja syötiin aamupalaa yhdessä. Sitten otinkin ristipistotyön esiin ja hyvän rovauksen rasteja olen tässä saanut tehtyä.

Eilen pläräsin läpi ristipistonurkkaustani - huh, kuinka sinne olikaan kertynyt tavaraa 2kk ajan... Nyt on tavarat järjestyksessä ja minäkin *hih* tiedän missä menen. Summasummaarum; minulla on 9 työtä teon alla - en olisi kyllä ikinä uskonut, jos joku olisi kysellyt. Osa lienee jo vähän UFOja, osa on WIPpejä. Päätöksen - uuden vuoden lupauksen näin lokakuussa - tein, että nuo työt valmistuu ennenkuin uusia projekteja heitän kehiin. Nyt saa loppuvuosi mennä vielä mitä on suunnitelmissa (kirjekuoria, onnittelukortteja yms) näiden äsken mainittujen lisäksi. Alkuvuodesta tulee kyllä tehtyä sitten mitä vielä kesken on, ennekuin uusia tuulia puhaltaa.

Palaanpa takaisin keittiön pöydän äären, jossa olen tämän aamun pistellyt. Siinä onkin yllättävän mukava pistellä, saapi samalla vatsa ja selkälihakset töitä, kun pitää kroppaa selkä suorana :D

Oikein kaunista ja mukavaa päivää - juuri sinulle!