Molempien vielä ollessa pentuja niin kyllä täällä hieman on välillä ihmetystä, puolin jos toisin. "Iso-veli" alkaa oirehtia mustasukkaisuuden merkeillä, "pikku-veli" tahtoo hieman olla päälle päsmärinä ja yrittää komentaa tahtia. Iso-veli on sitä mieltä, että äite ei saa hoivata kuin häntä, heti tulee murisee, kun pikku-veli on sylissä. Ruokakipot tahtoo tyhjentyä ristiin - heh, minä laitoin tänään ruuatkin ristiin, kun kerta toistensa kupeista syövät, eikä pikku-veli vielä saa syödä sitä mitä iso-veli.

There's abit of wondering here, having 2 puppies in the house. "Big-brother" is starting to have jelous feelings of "little-brother". Little-brother seems to be the stronger one and is trying to tell the pace. Big-brother seems to say "I'm the only little one in the house", he starts to growl if I have little-brother in my lap. Both eating bowls are mixed up already, I've changed the food's, so that both get what they need to eat.

Ja juuri kun päästiin naskali hampaista, niin saatiin kaksi leuallista lisää. Ihanaa on, kun iso-veljen hampaat vaihtuivat tosi helposti, nyt varrotaan sitten muutama kuukausi, että saadaan pikku-veljen hampaat vaihtumaan. Taas on edessä opettelu, mitä saa pureksia ja mitä sitten on kiellettyjen listalla.

Just as we got rid of Kipi's sharp teeth, we got 2 jaws more of them. Kipi changing his teeth went easy, now we have to wait for a few months for Vili to change his. What can or cannot be bitten is something that needs to be taught again.

Iso-veli tykkää pureskella pikku-veljen korvia - niistä kun on niin näppärä ottaa kiinni. Ja pikku-veli taas tykkä iso-veljen roikkuvista karvoista :D.

Kipi likes to bite Vili's ears - they are nice and big so it's easy to "catch" them. And Vili likes to chew on Kipi's furr  :D

Niin, tulipahan iso-veljestä ihan hetkessä ISO koira. Vaikka ikää hällä on juurikin tänään 5kk. Onnea isolle pojalle. Eilen kun käytiin Vili hakemassa niin tuo kennelin Pirjo sanoi, että Kipille tulee korkeutta enää parisen senttiä, että melke täysi kokoinen jo on. Vili sitten kirii kiinni ja ohi vielä tässä syksyn taikka alkutalven aikana.

Kipi suddenly turned out to be BIG. He's only 5 months old - today actually, congratulations to our big boy! Visiting the kennel yesterday, picking up Vili, Pirjo, the kennel lady said that Kipi will grow just a couple of cm, so he's almost  grown up in size. And Vili will catch up and pass Kipi's size, sometime during this autumn and the beginning of winter.

Valokuvien ottaminen ei sitten onnistu, ennenkuin saadaan meille uusi kamera. Molemmat ovat rikki ja minuu kismittää ihan onneksi vain pikkasen... Mut kuvia sitten, kun niitä jälleen taas joskus saadaan otettua jollain toimivalla "kuvanottimella".

Unfortunately picture updates will be delayed. Both of my dig camera's are bust ja I'm upset with this fact - only just a little... But I'll be back with pictures once I have a working "picturetaker".