Nyt olen virallisesti Eppu fani!!!

Eilisiltainen konsertti oli aivan sanoinkuvaamattoman mahtava! En oikeastaan löydä sanoja, se vain kertakaikkiaan vei mennessään!!! Koko areena oli täynnä Epun faneja ja musiikki oli ihanaa! Useimmat laulut olivat ennestään tuttuja, joitakin uusiakin kuultiin ja nämä uudetkin kolahtivat aivan täysin!!! Sinun olisi pitänyt olla siellä!!!


Tahroja paperilla, Tahdon sut, Afrikka, Vuosi 85 ja kaikki muutkin! IHANIA KAPPALEITA! Ja aivan uskomaton esitys Epulta ja  bändiltään! Miehessä riitti virtaa koko 2 ja 1/2 tuntinen, tosi hyvä huumorintaju hällä on ja edelleen mahtava ääni. Siis tosi hyvä live-esiintyjä!!!!

Nyt ainakin tiedän, mitä haluan joululahjaksi - jos nyt maltan sinne asti odottaa... Epun levyjä!!!

Juu, ja jos kommentois tuosta Kotiteollisuudesta... hmmm... mitenkähän minä tämän nyt sanoisin - eipä tarvii jonotella heidän keikoilleen... ja tuo oli tyhjentävästi sanottu. No, tulipahan heidätkin sitten kuunneltua ja koettua.

I'm offically an Eppu fan!!! The concert last evening was something just overwhelming! I'm sort of lost with words, it was just soooooo wonderful! The whole arena was full of fans and the music was great! Most of the songs I knew before, some new ones where sang and they just hit me!!! You should have been there!