Talvi sitten tuli - ainakin ensilumi! Ja sitähän tuli oikein kunnolla, puolet talven lumista 2 vuorokauden aikana kerralla. Autolla on ollut mielenkiintoista ajaa, sillä tuntuu kuin ajaisi perunapellolla, joka on jäässä... tänään meinasi auto karata käsistä, perä lähti niin että hieman aikaa sai taiteilla autoa, että pysyi tiellä. Sydän löi kahtasataa hetken aikaa. Onni oli, että olin ainoa juuri siinä kohtaa ajamassa!!!

Kotipiha on kyllä kaunis, kun on lunta! Lapset nautti täysin siemauksin lumesta eilen ja tekivät tunneleita jos vaikka kuinka monet.

Ristipistot ovat olleet hieman tauolla, sillä sunnutaina innostuin neulomaan. Paksua lankaa, paksut puikot ja vähän aikaa. Näin syntyi ensin yksi pipo, ihan omaan päähän (minä kun en oikein osaa tätä päätäni suojella pakkaselta niin nyt innostuin, josko sitä tulisi vaikka pidettyä...). Nuorempi tytär innostui niin tuosta piposta, että pitihän hänellekin sitten oma tehdä. Värit tietenkin neiti valitsi itse - mitä äiteen varastoista löyty - ja yksi ilta siinä meni, kun lapsen pipo valmistui.

Eilen illalla - päiväunet kun tuli nukuttua ja illalla ei sitten uni enää maistunut - tuli pisteltyä perhosta. Ja jossain välissä aloitin joulukorttien pistelyn - niitä kun pitäisi väsätä 19 kpl. Ja tietty mielessä koko ajan tuo 9 to go projekti. Kunhan saan tuon perhosen valmiiksi niin pääsen työstämään 9 to go-projektiani!

Nyt takaisin opiskelun pariin... ryhmätyön purkua parhaillaan menossa!