Haanan blogista bongasin tämän:
Found this test on Haana's blog, it's only in finnish though.

tulos_mursu.gif

Tuloksesi:

Sosiaalinen/
Social
35% px_s.gifpx_s_loppu.gif

Tieteellinen/
Scientific
8% px_i.gifpx_i_loppu.gif
Systemaattinen/
Systematical
62% px_c.gifpx_c_loppu.gif
Yrittävä/
Make an attempt
61% px_e.gifpx_e_loppu.gif
Taiteellinen/
Artistic
28% px_a.gifpx_a_loppu.gif
Käytännöllinen/
Practical
49% px_r.gifpx_r_loppu.gif

Vastauksiesi perusteella olet systemaattinen ja yrittävä. Alle on listattu joukko ammatteja, joissa voit parhaiten hyödyntää näitä ominaisuuksia. Tarkemmat kuvaukset eri ammateista ja niihin kouluttautumisesta löydät ammattinetti.fi:stä.

This test tells me that I'm systematic and make attempts. The list below are some of the professions in which I could use these characteristics.

Atk-tallentaja /Data entry clerk
Kustannuslaskija / Quantity surveyor
Ohjelmoija / Programmer
Matkatoimiston virkailija / Travel agengy clerk

Testi löytyy täältä
ja ohjeistuksesta tällaista:

Tämän ammatinvalintatestin perusteella voit tutkia omia mielenkiinnon kohteitasi. Testi perustuu väljästi amerikkalaisen psykologin John Hollandin teoriaan eri ihmistyypeistä. Kyseessä on itsearviointitehtävä, jossa sinun tulee vastata ohjelmassa esitettäviin kysymyksiin. Vastausten perusteella ohjelma laskee sinulle suuntautumistyypit. Jokaisesta tyypistä ja tyyppiyhdistelmästä ohjelma listaa myös tyypille hyvin soveltuvia aloja ja tehtäviä.

Muista kuitenkin:
• Hollandin testi on vain yksi tapa luokitella kiinnostuksen kohtaita. Testi ei siis kerro mitään "yhtä ainoaa totuutta". Jokin toinen testi voi painottaa eri asioita ja antaa siten toisenlaisia tuloksia.
• Tulokset perustuvat omiin arvioihisi, joten ne ovat sitä luotettavampia mitä harkitummin vastaat kysymyksiin. Mielipiteesi voivat kuitenkin ajan myötä muuttua, jolloin tuloskin muuttuu. Tulosta voidaan pitää siis vain viitteellisenä ja se kuvastaa tämänhetkistä tilannettasi.
• Harvat ihmiset kuuluvat vain yhteen tyyppiin. Useimmissa ihmisissä on monen tyypin piirteitä. BBAD2D80332A61C719EC29C385EA20FF.png