Heippa!

Terveisin Vikinglinelta! Käytiin perheen kanssa risteilyllä, kun lapsilla alkoi syysloma ja jotain mukavaa sai heille keksiä. Mukavaa oli, sunnuntaina ajettiin Turkua kohti, matkalla nähtiin yksi kimurantti liikenne tilanne - onneksi ei kolaria sattunut! = moottoritiellä yks kaks oli penkereellä auto pomppimassa (todellakin pomppi kaikki 4 rengasta ilmassa), kuski sai onneksi auton pysähtymään sinne penkereelle!! Toinen tilanne oli Aurassa, jossa oli paikalla poliisi, ambulanssi, paloauto ja juurikin silloin kun siihen tultiin niin Mediheli lensi paikalle. Meidät käännytettiin (muiden autoilijoiden kanssa) ympäri edelliseen risteykseen ja Auran läpi sitten ajettiin, että päästiin jatkamaan matkaa ohi onnettomuuspaikan. Tiedä sitten miten siinä on käynyt...

Perille päästiin kyllä ihan ok ja ajoissa oltiin! Saatiin hytit sitten vastakkain - tytöillä oli oma hytti ikkunalla ja pojan ja miehen kanssa olin sitten ikkunattomassa hytissä. Syömässä käytiin, taxfreessä tietenkin karkkia hakemassa ja sitten mentiin pitkin poikin laivaa. Illalla oltiin mieheni kanssa melko väsyneitä joten pojan kanssa pistettiin maata ennen puolta yötä. Tytöt olivat valvoneet sitten hieman pitempään. Aamulla herättiin melko ajoissa, käytiin syömässä ja kannella ja taas mentiin pitkin laivaa lähinnä lasten tahdissa.

Olipahan minullakin sitten käsityö mukana. Matkalla laivalle pistelin esikolle kaulahuivia, jonka sainkin satamassa valmiiksi (tai no, langat on vielä päättelemättä...) ja olihan minulla TIETENKIN ristipistotyökin mukana - ainoa vaan, että langat työhön olivat jääneet kotio keittiön pöydälle... *aaarrrrrggggghhhhhh!!!!* Tulipahan eilen sitten luettua ristipistolehteä ja miehen kanssa katsasteltua, että mitähän siitä lehdestä voisi muuta sitten pistellä, kunhan tämän SALin saan ensin valmiiksi. SAL-työnä pistelen Popcorn mallia yhdessä msn-ryhmästä muutaman muun kanssa. No, pistelyt jäi pistelemättä ja eilen kun satamaan saavuttiin - siis Turkuun - niin totesin, että pimeää on, joten kotimatka meni sitten pääosin miehen kanssa jutellessa.

Tänään nyt sitten istun täällä koulunpenkillä (miten niin mielenkiintoinen aihe, kun kerta tänne kirjoittelen....). Kolmen jälkeen iltapäivällä pääsen lähtemään kotio, tosin kampaajan kautta, sillä tämä onneton kutripehkoni vaatii aina välillä hieman saksia.

Että tällaista tällä kertaa.

Maajon komenttiin; yritin kyllä lisätä tätä blogiani sinne blogilistaan, mutta niinkuin huomaatte huonolla menestyksellä.... vaikka kuinka yritin päästä annetusta linkistä eteenpäin niin siinähän se samainen sivu aina vaan tuli - siis se samainen linkki oli nenäni edessä koko ajan... josko tästä tämän kirjoituksen jälkeen yritän jälleen listautua.

Mukavaa päivää kaikille!
Nyt taidan jälleen hieman keskittyä tähän koulutukseen!