KÄÄÄÄÄKKKKKK!!!!! Kyllä on kallista asua Suomessa ja muuttaa!!! Tämä yhden päivän keikka kahdella muuttomiehellä, eikä edes kaikkia tavaroita tarvii siirtää... hintaTARJOUS oli 720€ - siis seitsemänsataakaksikymmentä euroa!!! Matkaa on sentään peräti 1,7km!!! Hyi! sanon minä! Taidetaan sittenkin käydä vuokraamassa tuo pakettiauto, se ei tosin tuo tullessaan muuttomiehiä, mutta josko veljien kanssa saatais sunnuntaina vietyä piano ja pesukone, niin kyllä noi tavarat muuten hoituu. Siis hinta on ihan järkyttävä!!!

OHBOYOHBOYOHBOY!!!! It's darned expensive to live in Finland and move!!!!! The offer for our move with 2 men, not even having to move but the furniture.... the OFFER was 720€ - seven hundered and twenty euros!!! It's only 1,7km from one appartment to the other. I think we'll go and rent a van and take the piano and our washing machine with my brothers, other wise I'll manage! I still think the price is incredible!!!

Edit 13.36
Soitinpa ja varasin muuttoauton, eli Transit on nyt sitten haussu lauantaina ja palautus maanantaina. Vuokra on 106€, lisäksi ottavat sitten kilometrikorvauksen, jota ei varmastikaan hurjasti tule. Nyt vain soittamaan - siis heti joulupyhien jälkeen - nykyisille asukeille, että saatais piano ja pesukone tuoda sunnuntaina, niin loput hoituis kyllä sitten omin avuin. Eli saatais viikonloppuna pakattua kaikki kamat pois täältä ja pääsisin sitten maanantaina keskittymään purkuhommiin.
Nyt siis pakkaamaan!

I called and reserved a van from Sat 29th to Mon 31st. The rent is 106€ + they will bill me for the kilometeres driven. I'll be calling the current residents right after Christmas, if it's any way possible to take the piano and our washing machine on Sunday. The rest of our stuff can be packed during the weekend so that I all I have to do on Monday is unpack.
So it's back to packing!