Se on sitten lauantai. Eilen oli etäpäivä - piti niin tehdä pari tehtävää (aikaa menee varmaan ~5 min, mutta... ehkä huomenna, hih, kun on PAKKO!!!).

Tänään olen noussut aamulla aikaseen, kun rakas mieheni lähti hirvimetsälle. En sitten enää viitsinyt mennä maata -olis varmaan mennyt vaikka kuinka pitkälle sitten herätä. Niinpä otin käteeni ristipiston ja sain kuin sainkin yhden kortin valmiiksi. Kuvaa en vielä laita, sillä laitan sen maanantaina postiin ja kun tiedän sen olevan perillä niin sitten vasta.

Poikani pieni heräsi kahdeksan aikaan aivan hirmuiseen yskän puuskaan. Reppana pieni kun on saanut oikein kunnon syysflunssan. Yskän puuska oli niin raju, että oksennus tuli. Limaahan sieltä kurkusta tuli, ei onneksi sen "pahempaa". Yskänlääkettä sitten annoin ja mehua päälle - yskänlääkkeet kun eivät ole niitä parhaimman makuisia... - ja hyvin tuolla rauhoittui tuo yskiminen. Tai ainakin laimeni. Nenä valuu, pikkasen on kuumetta ja sitä yskää. Tänään onkin poika ottanut melko rennosti tuolla olkkarissa sohvalle, lämpimän peiton alla ja katsellut telkkua.

Juu, minä siinä välissä sitten hieman pistelin ja ehdinpähän muutaman rivin neulomaan villatakkianikin. Sitten pitikin kaupassa käydä hakemassa potilaalle jäätelöä. Sieltä kun tulin olin tuossa pihalla haravoimassa. Nyt on ruoka tulollaan ja hetkeksi tähän koneelle ehdin pistäytymään.

Tänään on tarkoitus pistellä/tehdä käsitöitä. Yksi työ pitäisi saada valmiiksi tämän viikonlopun aikana - ristipisto sellainen - ja sen kun saan niin alkaa "paineet" helpottaa, eli ei mitään ihmeempiä "pakkotöitä" tälle vuodelle enää. Tai no, rr on menossa - uusi, siitä en kuitenkaan paineita ota, sillä pidän pistelystä ja nautin, kun saa tehdä porukalla kaunista taidetta :D

Mut joo, perunat alkaa huudella hellalla! Joten ei ku ruuaksi!