Huomenta!

Päivä on lähtenyt mukavasti käytiin! Pikkupakkanen ja maa valkoinen. Se onkin tämän vuoden ensilumi! Ja sitten vielä - hui kauheaa - lokakuu lähestyy loppuaan! Mihin nämä vuodet oikein karkaavat, kun vastahan se oli tammikuu - niin ja kaunis kesä!

Keittiön pöydän ääressä olen istunut ja pistellyt sijaisrr-osuutta. Perhosta pistelen. Sen on tarkoitus olla valmiina asap, sillä työ on mahdottomasti myöhässä varsinaiselta pistelijältä... otin sen työstääkseni, että saadaan valmista jossain vaiheessa.

Eilen valmistui yksi rr-osuus. Se lähtee kustin mukana huomenna kulkemaan kohti USAa. Kuvia laitan vasta sitten, kun työ on perillä, sillä kankaan omistaja toivoi ettei kuvia laiteta ennenkuin hän on saanut ne itse nähdä livenä. Tämä olikin tämän vuoden toinen rr. Esimmäinenhän tehtiin msn.n porukan kanssa aidalle, tämä eilen valmistunut tehtiin omistajan kankaan toiveen mukaan, eli mukana oli sekä aidaa että evenweavea. Oma kankaani tästä vaihdosta on vielä pistelyn alla viimeisellä osuudella, mielenkiinnolla vartoon mitä kaikkea kivaa siitä löytyy - aiheeni oli naiset. Ja nyt lokakuussa alkaneen msn.n porukan kanssa tehtävä rr pistellään evenweavelle ja oma aiheeni on aidot linnut. Itse meinaan pistellä Heritagen mallistosta, mikä malli -> siitä sitten myöhemmin, kunhan saan työn aloitettua. Tämä kierros kestääkin pitkään, sillä jokaisen osuuden pistelyaika on 2 kk. Kangas palaa kotio siis ensi vuoden elokuussa.

Nyt takaisin perhosen pariin!