No niin, nyt on tulossa se vuoden aika, kun tämä tytsi istuu nenä kiinni telkkarissa - tai no, ristipistot välissä ja katselee kaiken mahdollisen tulevista MM-kisoista. Kyllä, olen aivan penkkiurheilija, mitä tulee näihin isoihin kisoihin. Nyt vaan varmaan tekee tiukkaa, kun kisat on sillä puolen maapalloa, että täällä kotosalla on silloin yö. No, eipä se ole ennenkään häirinnyt, joten miksi nytkään - heh, olethan käynyt katsomassa, mihin aikaan siellä kisataan ja mitä se tekee meidän aikataulussa... Onneksi kisat kestää reilun viikon _vain_, joten kyllä siitä hengissä selvitään. Ja pistoja olen katsonut siihen malliin, että niitä on sitten mukavasti käsillä, ettei vaan jää sitten tekemäti.

Ok, it's the time of year when this gal sits by the telly and stitches watching the upcoming World Championships of field and track. Yes, I just love watching sports when it comes to them being "big competitions". It's going to take a bit of me, since the championships are on the other side of this globe, meaning that it's night here in Finland. Well, it hasn't been a problem before, so why now? Lucky for me the games are on for _just_ over a week, so I'll manage! What it comes to stitching - I've  got all close and near so that I won't run out of them.

Tänään on ollut aikaa pistellä "September" työtäni. Ihana sitä on pistellä, kun on isoja alueita yhtä väriä - kyllä siinä niitä "vaihda väriä kahden piston välein" -alueitakin on, niitä sitten vähän tuonnempana, kun saan tämän "masun" tehtyä ;)

Today I've had time to stitch "September". It's nice to stitch with big areas of the same colour - and yes, it does have "change the colour every two stitches" -areas, but first I have "tummy" to stitch ;)